GDPR
Vul een subtitel in

Wij vinden uw privacy zeer belangrijk.


General Data Protection  Regulation (GDPR)

Algemene Verordening  Gegevensbescherming (AVG)

Op vrijdag 25 mei 2018 ging de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in.  Josfotografie informeert u hierover daarom dat wij uw privacy heel belangrijk vinden en dat wij altijd zorgvuldig  met uw gegevens om zullen omgaan. Wij gebruiken uw naam en e-mailadres enkel voor het verzenden van onze update naar u toe. ( indien in ons bezit )
We informeren u over de nieuwigheden op onze website Wij zullenl uw gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen.. U ontvangt enkel informatie van onze eigen activiteiten, nieuws omtrent allerhande 'fotografie' onderwerpen en eventuele evenementen die u waarschijnlijk interessant vindt. U ontvangt deze info omdat u in het verleden heeft aangegeven graag op
de hoogte te willen blijven van onze activiteiten en update. Mocht u onze info niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich altijd via mail hiervoor uitschrijven. Indien wij niets van u vernemen, dan gaan wij ervan uit dat u  onze info ook in de toekomst wilt blijven ontvangen. Indien u verder nog vragen heeft, kunt u ons contacteren via mail.  josfotografie1@gmail.com

Privacy-verklaring

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten. En om u op de hoogte te houden van onze activiteiten  met de bedoeling om de fotografie te promoten.

Foto.

Mocht u op één van onze foto's kenbaar in beeld zijn dan kan u desgewenst door een simpele mail  vragen de desbetreffende foto te verwijderen van de site indien u dat wenst.


Tekst hier invullen...